Un premergator pentru copii dezvolta abilitatile de mers ale acestuia si musculatura picioarelor. Un premegator creste increderea copilului in propriile forte, alunga teama pe care copilul o resimte la primii pasi si scurteaza perioada in care copilul incepe sa mearga singur.

Din articol:

  1. Cat de necesar este un premergator pentru copii
  2. Cum ii pot ajuta premergatoarele pe cei mici
  3. Cum sa alegi modelul de premergator

Cat este de necesar un premergator pentru copii

Personal, sunt tentata sa spun ca un premergator pentru copii este un lucru extrem de folositor si util. Daca transpunem totul in viata de zi cu zi, ajungem la aceeasi concluzie: un premergator pentru copii este cu adevarat practic.

Insa daca ne uitam in "Gura Reclamelor" care spun ca nu se poate fara un premergator atunci, distorsionam realitatea. Se poate creste un copil si fara premergator si inca unul frumos si sanatos. Personal cred ca jucariile educationale sunt mai importante decat premergatorul.

Daca vrem totusi sa intelegem cum ne poate ajuta un premergator pentru copii, hai sa discutam concret. Am spus Stop Reclamelor. Sunt om de Marketing dar inainte de asta sunt doar Om si apoi sunt Mama.

Si vreau sa te ajut si pe tine ca mama, ca primii pasi in viata copilului tau sa fie unii frumosi. Primii pasi in viata unui copil creeaza momente unice pe care, le vei tine minte toata viata.

Ca si surasul sau articularea primelor silabe, pasii copilului isi vor pune amprenta pe amintirile tale. Daca ii va face intr-un premergator sau nu, asta depinde numai de alegerea ta. Crezi ca poti creste un copil fara premergator? Cu siguranta, da! Dar cu un premergator? Atunci devine totul mai util si mai frumos.

Cum ii pot ajuta premergatoarele pe cei mici

premergator pentru copii

Copilul este o fiinta speciala si pentru ca este al tau, devine si mai special. Ajuns la varsta de 6 luni, curiozitatea isi spune cuvantul.

Copilul este dornic sa exploreze totul in jurul lui.

Este si momentul in care un premergator pentru copii este binevenit.

Daca nu dispui de bani, este ok. Copilul poate lua viata la pas si fara. Tot ce se misca in jurul copilului, devine curiozitate.

Vibratii, sunete, culori, lumini si umbre, toate capata viata pentru copil.

Ii poti oferi un premergator doar pentru a-l ajuta sa ajunga, sa atinga si sa descopere minunile din jurul lui.

Un premergator pentru copii il ajuta sa vibreze si sa rezoneze cu lucrurile si fiintele din jurul lui la care poate ajunge mult mai usor.

Il ofera deplina miscare. Il ajuta sa interactioneze si sa reactioneze.

Un premergator il ajuta sa ia viata la pas inca din primele luni de viata.

Este mult mai usor pentru copil intr-un premergator decat cu, esarfa legata de mijloc cu ajutorul careia sa-l ghidezi tu. Primii pasi in viata copilului sunt micuti si nesiguri. Ajuta copilul sa treaca peste nesiguranta primelor incercari. Si daca financiar nu se poate, metoda "Esarfa" sau "Fular" ramane optiunea ideala.

Cum sa alegi modelul de premergator

Sunt cateva modele de ante-premergatoare si premergatoare foarte interesante.

Poti alege un antepremergator care se transforma cu usurinta intr-un premergator. Sunt cu multiple functionalitati si caracteristici. Reglabile pe inaltime, ergonomice si solide.

Un aspect foarte important il reprezinta baza premergatorului. Aceasta trebuie sa fie lata pentru a impiedica rasturnarea copilului. Marginile rotunjite pentru evitarea accidentelor.

Manere rotunjite pentru o prindere mai usoara. Roti de plastic rezistente, de calitate, pozitionate de obicei in fata, pentru ghidaj. Daca peste toate astea mai adaugam si bara cu jucarii, putem spune ca am ales premergatorul ideal.

In final draga mamica, tu stii ce este cel mai bine pentru micutul tau. Dupa varsta de 1,5 ani, nu mai ai nevoie de premergator, sau poate si mai devreme. Si atunci te gandesti cate bucurii ti-a adus tie si mai ales gandeste-te sa-l donezi.

Tot atatea bucurii poate aduce unor alti copii si mamici ca si tine.

Daca esti la primul copil, cu siguranta ca-l poti folosi si pentru urmatorul fratior sau surioara. Sa nu uiti ca dar din dar se face rai si un premergatoar pentru copii poate fi uneori ca lampa lui Aladin.