Carti pentru copii inteligente si vorbitoare

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Carti pentru copii inteligente cu sunete, imagini si texte. Cartile care vorbesc pentru copii, vin insotite de creionul magic ce are incorporat un Micro card SD in format mp3. Descopera cea mai inteligenta carte interactiva cu creion optic, pentru copii, ce reproduce sunete naturale. La babyprecious acum ai ocazia sa descoperi o noua minune a lumii integrata in carti vorbitoare pentru copii.

 Carti pentru copii inteligente Răspundel Istețel

carte interactiva cu creion opticRăspundel Istețel reprezinta un concept educational unic si revolutionar integrat in colectia de carti  pentru copii. Spunem ca este un concept unic deoarece, aceste carti vorbitoare pentru copii au fost gandite pentru copilasii care inca nu stiu sa citeasca. Este un concept nou, o carte interactiva cu creion optic, aparut in anul 2018 si este primul pas catre dezvoltarea educationala a copiilor intr-o forma mult mai simpla si mai distractiva.

Nu stiu pentru voi dar pentru mine, aceste carti pentru copii inteligente si vorbitoare reprezinta ceva demn de secolul 21. Modul amuzant si atractiv in care au fost gandite, ajuta atat copilul cat si parintele sa interactioneza in mod inteligent cu natura, cunoasterea, limbile straine sau corpul uman. Acestea sunt doar cateva titluri de carti vorbitoare.

Aici descoperi peste 200 de carti pentru copii

Carti pentru copii inteligente la pachet

Colectia de carti pentru copii inteligente este acum disponibila atat la pachet impreuna cu, creionul vorbitor, cat si in format simplu fara creionul vorbitor. Indiferent de alegerea facuta, o carte interactiva cu creion optic ramane la fel de interesanta si atractiva.

A. Colectia de carti vorbitoare – pachet carte + creion

  1. Pachet Intru in joc, invat pe loc
  2. Pachet Lumea animalelor
  3. Pachet Engleza si joc, in acelasi loc

Vedem mai jos si colectia de carti pentru copii in acelasi format dar care, nu contin creionul vorbitor si desigur, sunt la un alt pret.

Cui se adreseaza acesta carte interactiva cu creion optic pentru copii?

Colecția „Răspundel Istețel” este destinată atât copiilor de vârstă preșcolară cât și copiilor mai mari, chiar și adulților li se va părea interesantă. Depinde doar de preferințele dumneavoastră în materie de cărți pentru copii.
• Răspundel Istețel a dezvoltat o  tehnologie speciala de cărți pentru copii inteligente ce pot fi de asemenea utilizate de catre preșcolarii care, nu pot încă să citească. În acest fel, pot „citi” ei înșiși un basm, pot învăța culori, numere, litere sau forme diferite într-o manieră jucăușă. Ei își vor putea testa toate aceste cunoștințe prin intermediul jocurilor educative cuprinse în cărți.
• Copiii mai mari și adulții vor fi , fără îndoială, interesați de Atlasul interactiv al lumii, Lumea animalelor, Corpul uman sau de cartea pentru învățarea limbii engleze.

Carti inteligente pentru copii vs conceptul invataturii in Romania

Carti pentru copii inteligente si vorbitoareNu trebuie sa ai un copil la scoala ca sa-ti dai seama cat de “daramat” este sistemul de invatamant din tara noastra. Plecand de la acest fapt real, tindem sa credem ca aceste carti inteligente pentru copii reprezinta un pas important in procesul de cunoastere si dezvoltare a micutului nostru. O carte interactiva cu creion optic, este cea mai buna optiune pentru dezvoltarea cunostintelor intr-un mod distractiv.

Este greu sa inveti un copil tarile lumii dupa un manual clasic. Este greu sa inveti un copil care nu stie sa citeasca, Limba Engleza urmand un manual standard. Si exemple tot avem atunci cand vine vorba despre dezvoltarea capacitatii intelectuale a copiilor. Mintea lor ca un burete, absoarbe absolut tot. Este insa foarte important modul /metodologia in care o fac.

Personal recomand cu multa caldura aceste carti vorbitoare pentru copii. Avem si exemple de utilizare pentru aceste carti, insa haideti sa trecem pas cu pas prin tot acest proces.

De ce recomand aceste carti care vorbesc pentru copii

Le recomand pentru ca:

• Procesul învățării la copii este încă o temă intens dezbătută și implicit controversată în România
• Ruptura dintre teoretic și practic stă în calea învățării rapide și a memorării de durată
• Modul arid și impersonal de predare, practicat în majoritatea cazurilor, crează nu de puține ori aversiunea copiilor față de actul învățării
• Conceptul de evaluare a cunoștințelor este de cele mai multe ori generator de anxietate și de respingere în cazul copiilor

B. Colectia de carti pentru copii fara creion vorbitor

  1. Carte – Intru in joc, invat pe loc 
  2. Carte – Engleza si joc, in acelasi loc
  3. Carte – Lumea animalelor
  4. Carte – Corpul Uman
  5. Carte – Atlasul Lumii

Cartile care vorbesc Răspundel Istețel

Cartile care vorbesc reprezinta singura metoda “Copilareasca” de abordare si invatare pentru copii. Reprezinta primul si cel mai important pas de stimulare si ghidare a copilului catre indragirea cartilor. Nu vrem tablete, laptopuri sau telefoane. Ne dorim sa avem copii care indragesc cartile, cititul si trairea emotiilor pozitive pe care o carte are suficienta putere s-o starneasca la un copil.

Cartile care vorbesc pentru copii Răspundel Istețel

• Carti pentru copii inteligente se refera la experiența realistă de interacțiune cu fenomenele, ceea ce aduce un plus de ușurință în învățare – sunetele sunt extrase din natură, nu doar prelucrări sintetice
• Abordare 360 – Informațiile oferite nu sunt unidirecționale ci integrate din mai multe domenii, astfel încât copiii să își formeze o impresie cât mai exactă și diversificată despre cele învățate
• Îmbină imaginile și sunetele ceea ce duce la o mai facilă și complexă învățare
• Fixarea cunostintelor prin testare distractivă
• Oferă controlul învățării. Copilul se poate oricând întoarce asupra testelor și își poate recompleta în orice moment cunoștințele

Carti pentru copii – Cartile care vorbesc – Carti inteligente

Cum functioneaza cartile pentru copii inteligente care vorbesc: Lasa cartea sa vorbeasca!

Răspundel Istețel, dezvoltator de carti pentru copii inteligente, propune un sistem unic de învățare care aduce o mulțime de informații din domenii diferite, prezentate cât se poate de distractiv. Doar atingeți ușor cu creionul o imagine sau un text și veți auzi informații relevante, sunete sau muzică. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veți putea accesa testele de verificare a cunoștințelor, aflate la finalul fiecărui capitol tematic al cărții.

Carti pentru copii – Colectia de carti vorbitoare

Lumea Animalelor

1. Explorează lumea animalelor !
carte interactiva cu creion opticCopiii vor face cunoștință cu animale și plante din întreaga lume și vor afla ce sunete fac precum și alte informații interesante despre ele. Testele distractive de la finalul fiecărei lecții vor fi un punct important în procesul de învățare.
• Credeți că puteți recunoaște animalul al cărui venin era folosit de indieni pentru a-și unge săgețile?
• Știți care este cea mai mare rozătoare din lume? Puteți găsi un animal care nu are nevoie să bea apă deloc, deoarece obține toată apa de care are nevoie din alimente?
Recomandare: 5+ ani
Disponibilitate: Pachet de bază (creion vorbitor și carte)

Carte interactivă pentru învățarea limbii engleze!

2. Engleza si joc in acelasi loc

carti pentru copii vorbitoareAceastă carte este perfectă pentru a învăța limba engleză dacă sunteți începător sau intermediar. În mod distractiv, vă veți mări vocabularul și veți învăța cum să pronunțați în mod corect cuvintele în limba engleză și propozițiile simple. Cartea este narată de vorbitori nativi dar include și traducerea în limba română.
Vă puteți testa cunoștințele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt
împărțite în trei categorii de dificultate.
Recomandare: 6+ ani
Disponibilitate: Pachet de bază (creion și carte)

3. Intru in joc, invat pe loc

carte interactiva cu creion optic Prin intermediul acestei cărți copiii învață să recunoască numere, litere, culori și forme, și să obțină multe alte informații utile pentru dezvoltarea lor.
Folosind jocuri simple și chestionare, ei dobândesc cunoștințe pe care ulterior și le pot testa singuri. Cartea a fost creată în colaborare cu un psiholog pentru copii. În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce
îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 5+ ani
Disponibilitate: Disponibilitate: Pachet de bază (creion și carte)

4. Atlasul Lumii – Carti pentru copii

Descoperiți frumusețea planetei noastre !

atlasul lumii carte vorbitoareCu ajutorul acestei cărți copiii se pot familiariza cu toate continentele și oceanele lumii, pot afla numele tuturor țărilor, a capitalelor lor și atracțiile regiunilor respective. La finalul fiecarei categorii copiii vor putea efectua teste de verificare a cunoștințelor dobândite, ajutând astfel la memorarea eficientă și ușoară a noilor informații.
Recomandare: 7+ ani
Disponibilitate: Carte

5. Corpul Uman

Află despre toate elementele ce alcătuiesc corpul uman!

Facand parte din grupa de carti pentru copii inteligente, cartea corpul uman, este cel putin la fel de interesanta. Nu este o carte vorbitoare inclusa in pachetul promotional, insa modul de prezentare este unul de exceptie. Cu ajutorul creionului vorbitor, cartea corpul uman este o enciclopedie pentru copiii in dezvoltare.

Personajul principal al cărții este micul extraterestru Zorg, care călătorește de pe planeta Po și decide să studieze interesantul, misteriosul și amuzantul corp uman. El este foarte curios și nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit.
Personajul Zorg și ilustrațiile captivante stimulează copiii să descopere treptat părțile și sistemele corpului uman. Pe fiecare pagină puteți găsi instrucțiuni ce vă vor recomanda și diverse exerciţii fizice.
În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 7+ ani

Creionul Vorbitor din pachetul de carti pentru copii inteligente

In situatia in care ati achizitionat una din cartile mentionate mai sus dar fara creionul electronic, acum aveti ocazia sa achizitionati si un creion vorbitor separat fata de carte.  

RASPUNDEL ISTETEL CREION ELECTRONIC ALBICreionul electronic Albi ( Vezi creionul electronic vorbitor ) din colecția Răspundel Istețel are un difuzor performant ce redă sunete de calitate. Creionul electronic vine echipat cu un card Micro SD cu o capacitate de 8G. Pe dispozitiv se pot încărca și fișiere MP3. Cartea funcționează pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse, prin urmare creionul este obligatoriu pentru a putea folosi cărțile din colecția Răspundel Istețel. Modul de utilizare este foarte ușor, copiii se pot juca și învăța pe cont propriu într-o manieră distractivă cu ajutorul lui Răspundel. Fișierele audio care însoțesc cărțile se pot descărca gratuit de pe site-ul răspundelistetel.ro

Brand Ambassador – Carti pentru copii inteligente – Marketing si PR

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute personalități mondene din România.  Anca se implică constant în varii activități ce vizează părinții, copiii și educația acestora, fiind la rândul ei mamă a 5 copii.
Fie că ne vorbim despre articolele postate pe site-ul său voios.ro, la materialele realizate pe canalul de You Tube 5 copii sau la activitatea constantă pe canalele de social media, Anca Serea este la curent cu toate informațiile și produsele relevate ce duc la o dezvoltare cât mai armonioasă a copiilor. Acesta fiind și motivul pentru care Anca își dorește să participe la promovarea colecției Răspundel Istețel. Multumim Anca pentru ajutorul tau in promovarea acestor carti pentru copii inteligente.

Descopera acum
O noua minune a lumii

Si copilul tau poate citi chiar daca nu stie s-o faca!

Descopera acum
Primul pas in lumea animalelor

Ajuta copilul sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul sunetelor. Carte vorbitoare + Promotie

Descopera acum
Creion vorvitor + 8G + MP3

Util pentru toate cartile vorbitoare

Informeaza-te

Surpriza vine pe adresa ta de email!

Multumesc pentru abonare!

Ceva a fost gresit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Title (0)
Compare