Carti pentru copii inteligente si vorbitoare

SalveazaSalvatRemoved 0
Eficient ?+1
Eficient ?+1

Cauti Carti pentru copii inteligente si interactive cu sunete si animale. Descopera cea mai atractiva colectie de carti interactive copii din gama Raspundel Istetel. Este singurul concept de carti cu sunete ce adauga o multime de beneficii si distractie in acelasi timp. Descopera in aceasta postare, cum poate o carte interactiva cu creion optic sa fie citita de un copil care, inca nu stie sa citeasca.

 

carti pentru copii
Anca Serea ambasador Raspundel Istetel

 

De ce sa alegi Raspundel Istetel pentru copiii care nu stiu sa citeasca

 

Datorita tehnologiei speciale, chiar si copiii prescolari care nu pot citi inca pot folosi integral cartile. Prin urmare, ei pot “citi” un basm sau pot invata singuri culori, numere, litere sau o varietate de forme intr-un mod distractiv. Gama de 5 carti pentru copii raspundel Istetel, participa cu succes la dezvoltarea cunostintelor celor mici cu ajutorul sunetelor si imaginilor.

 

Seria de carti pentru copii Raspundel Istetel, reprezinta singura metoda “Copilareasca” de abordare si invatare pentru copii. Reprezinta primul si cel mai important pas de stimulare si ghidare a copilului catre indragirea cartilor. Ne dorim sa avem copii care indragesc cartile, cititul si trairea emotiilor pozitive pe care o carte are suficienta putere s-o starneasca la un copil.

 

Raspundel Istetel este un concept de carti pentru copii inteligente, unic educational, care permite copiilor sa acumuleze o multime de informatii interesante si utile într-un mod distractiv si dinamic. Este un concept nou, reprodus intr-o serie de carti interactive copii cu creion optic, aparut in anul 2018. Raspundel istetel este primul pas catre dezvoltarea educationala a copiilor intr-o forma mult mai simpla si mai distractiva.

 

Raspundel Istetel este destinat atat copiilor prescolari cat si copiilor mai mari, dar va atrage, fara indoiala, si atentia adultilor. Depinde doar de ce carte interactiva cu creion optic veti alege.

 

Parintii pot pune in practica toate informatiile invatate prin jocurile educationale distractive ce se gasesc in fiecare carte din colectia Raspundel Istetel.

 

Copiii si adultii vor fi cu siguranta interesati de subiecte precum geografia, istoria sau invatarea limbilor straine. Exemple foarte bune gasim in carti interactive copii precum: Carte intru in joc invat pe loc, Atlasul lumii, Corpul uman, Lumea animalelor sau cartile de invatare a limbii engleze.

 

6 beneficii majore intr-o singura carte cu creion optic Raspundel Istetel

 

raspundel istetel
Raspundel Istetel beneficii

 

Raspundel Istetel, dezvoltator de carti pentru copii inteligente si interactive, propune un sistem unic de invatare care aduce o multime de informatii din domenii diferite, prezentate cat se poate de distractiv. Doar atingeti usor cu creionul optic o imagine sau un text si veti auzi informatii relevante, sunete sau muzica. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veti putea accesa testele de verificare a cunostintelor, aflate la finalul fiecarui capitol tematic al cartii.

 

Raspundel Istetel este structurat intr-o serie de 5 carti interactive copii asa cum am mai spus. Insa, fiecare carte interactiva cu creion optic este insotita de benefici unice dupa cum urmeaza:

 

 1. Raspundel istetel se refera la experienta realista de interactiune cu fenomenele, ceea ce aduce un plus de usurinta in invatare
 2. Sunt carti pentru copii ce redau sunete originale extrase din natura, nu doar prelucrari sintetice
 3. Abordare 360 – Informatiile oferite nu sunt unidirectionale ci integrate din mai multe domenii, astfel incat copiii sa isi formeze o impresie cat mai exacta si diversificata despre cele invatate
 4. Fiecare carte interactiva, imbina imaginile si sunetele ceea ce duce la o mai facila si complexa invatare
 5. In fiecare carte interactiva cu creion optic vei gasi teste de cunostinte extrase din cartea respectiva. Acestea ajuta la fixarea cunostintelor prin testare distractiva
 6. Raspindel istetel ofera controlul invatarii. Copilul se poate oricand intoarce asupra testelor si isi poate recompleta in orice moment cunostintele

 

Copilul nu stie sa citeasca? Nu-i nimic. Iata cum functioneaza aceste carti pentru copii interactive Raspundel Istetel

 

carti interactive copii

 

Cum functioneaza o carte interactiva cu creion optic? Lasa cartea sa vorbeasca!

 

Este foarte simplu. Creionul electronic Albi functioneaza ca un cititor de cod special, ce este ascuns chiar in paginile cartilor. Atingeti usor o imagine sau un text utilizand creionul si veti auzi informatiile, sunetul sau muzica corespunzatoare. Cartile contin o cantitate inepuizabila de informatii, dar si jocuri de verificare a cunostintelor sau de perceptie.

 

Marele avantaj este ca creionul electronic Albi functioneaza cu orice carte din colectia Raspundel Istetel, deci nu aveti nevoie de un creion nou pentru fiecare carte.

 

Odata cu achizitionarea unei carti noi, trebuie sa incarcati gratuit un nou fisier audio pe creionul dvs., iar informatiile din noua carte devin disponibile imediat.

 

Creionul electronic are si alte caracteristici suplimentare. Datorita memoriei incorporate, il puteti folosi ca un player MP3 sau stick de memorie USB.

 

Aici descoperi peste 200 de carti pentru copii

 

Cum poti cumpara Raspundel Istetel la preturi diferite? Carti pentru copii interactive la pachet

 

Colectia de carti pentru copii inteligente este acum disponibila atat la pachet impreuna cu, creionul vorbitor, cat si in format simplu fara creionul vorbitor.

 

Indiferent de alegerea facuta, o carte interactiva cu creion optic ramane la fel de interesanta si atractiva.

 

# Colectia de carti pentru copii Raspundel Istetel – pachet carte interactiva copii + creion optic Albi

 

1.Pachet intru in joc, invat pe loc Raspundel Istetel

 

raspundel-istetel-pachet-intru-in-joc-invat-pe-loc jpeg
Intru in joc, invat pe loc pachet integral carte interactiva plus, creion optic

 

Prin intermediul acestei carti copiii invata sa recunoasca numere, litere, culori si forme, si sa obtina multe alte informatii utile pentru dezvoltarea lor. Folosind jocuri simple si chestionare, ei dobandesc cunostinte pe care ulterior si le pot testa singuri.

 

Cartea a fost creata in colaborare cu un psiholog pentru copii. In aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante si teste speciale ce indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat.

 

 

2. Pachet Lumea animalelor Raspundel istetel

 

carte interactiva cu creion optic
Lumea animalelor, pachet integral carte interactiva plus, creion optic

 

Exploreaza lumea animalelor ! Copiii vor face cunostinta cu animale si plante din intreaga lume si vor afla ce sunete fac precum si alte informatii interesante despre ele.

 

Testele distractive de la finalul fiecarei lectii vor fi un punct important in procesul de invatare.

 

 • Credeti ca puteti recunoaste animalul al carui venin era folosit de indieni pentru a-si unge sagetile?
 • Stiti care este cea mai mare rozatoare din lume?
 • Puteti gasi un animal care nu are nevoie sa bea apa deloc, deoarece obtine toata apa de care are nevoie din alimente?

 

 • Recomandare: 5+ ani
 • Disponibilitate: Pachet de baza (creion vorbitor si carte)
 • Cumpara la reducere de pret Carte Lumea animalelor la pachet cu un creion optic Albi

 

3. Pachet Engleza si joc, in acelasi loc Raspundel Istetel

 

carte interactiva cu creion optic
Engleza si joc, in acelasi loc pachet integral carte interactica plus creion optic

 

Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteti incepator sau intermediar. In mod distractiv, va veti mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati in mod corect cuvintele in limba engleza si propozitiile simple.

 

Cartea este narata de vorbitori nativi dar include si traducerea in limba romana. Va puteti testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt impartite in trei categorii de dificultate.

 

 

Vedem mai jos si colectia de carti pentru copii in acelasi format dar care, nu contin creionul vorbitor si desigur, sunt la un alt pret. Creionul electronic Albi, se poate cumpara separat si folosi la oricare din cele 5 carti interactive de la Raspundel Istetel.

 

# Colectia de carti pentru copii fara creion optic

 

 1. Carte – Intru in joc, invat pe loc 
 2. Carte – Engleza si joc, in acelasi loc
 3. Carte – Lumea animalelor
 4. Carte – Corpul Uman
 5. Carte – Atlasul Lumii

 

Carti pentru copii – Cartile care vorbesc – Carti inteligente

 

4. Atlasul Lumii – Carti pentru copii

 

Descoperiți frumusețea planetei noastre !

 

atlasul lumii carte vorbitoare
Atlasul lumii carte interactiva copii, Nu contine creionul Albi

 

Cu ajutorul acestei carti interactive copiii se pot familiariza cu toate continentele si oceanele lumii, pot afla numele tuturor tarilor, a capitalelor lor si atractiile regiunilor respective. La finalul fiecarei categorii copiii vor putea efectua teste de verificare a cunostintelor dobandite, ajutand astfel la memorarea eficienta si usoara a noilor informatii.

 

 • Recomandare: 5+
 • Disponibilitate: Carte fara creion electronic optic Albi
 • Creionul optic Albi se poate cumpara separat si folosi la aceasta carte

 

5. Corpul Uman

 

Află despre toate elementele ce alcătuiesc corpul uman!

 

carti interactive copii
Corpul uman Raspundel Istetel, carte interactiva copii fara creion electronic

 

Facand parte din grupa de carti pentru copii interactive, cartea corpul uman de nla Raspundel Istetel, este deosebitl de interesanta. Cu ajutorul creionului vorbitor, cartea corpul uman este o enciclopedie pentru copiii in dezvoltare.

 

Personajul principal al cartii este micul extraterestru Zorg, care calatoreste de pe planeta Po si decide sa studieze interesantul, misteriosul si amuzantul corp uman. El este foarte curios si nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit. Personajul Zorg si ilustratiile captivante stimuleaza copiii sa descopere treptat partile si sistemele corpului uman. Pe fiecare pagina puteti gasi instructiuni ce va vor recomanda si diverse exercitii fizice. In aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante si teste speciale ce indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat.

 

 • Recomandare: 5+ ani
 • Disponibilitate: Carte interactiva copii fara creion optic
 • Creionul optic Albi se poate cumpara separat si folosi la aceasta carte

 

De ce sa cumperi aceste carti pentru copii interactive Raspundel Istetel

 

Raspundel Istetel nu este o simpla carte. Este singurul concept care ajuta copiii, inclusiv pe cei care nu stiu sa vorbeasca, sa interactioneze cu natura sau alte domeni de interes. Raspundel istetel ajuta atat la dezvoltarea cunostintelor copiilor cat si la memorarea acestora intr-un mod extrem de simplu. Raspundel Istetel elimina o serie de probleme precum cele enumerate mai jos:

 

 1. Procesul invatarii la copii este inca o tema intens dezbatuta si implicit controversata in Romania
 2. Ruptura dintre teoretic si practic sta in calea invatarii rapide si a memorarii de durata
 3. Modul arid si impersonal de predare, practicat in majoritatea cazurilor, creaza nu de putine ori aversiunea copiilor fata de actul invatarii
 4. Conceptul de evaluare a cunostintelor este de cele mai multe ori generator de anxietate si de respingere in cazul copiilor

 

Creionul electronic Albi din pachetul de carti pentru copii inteligente

 

In situatia in care ati achizitionat una din cartile mentionate mai sus dar fara creionul electronic, acum aveti ocazia sa achizitionati si un creion electronic Albi, separat fata de carte.  

 

carti interactive copii
Creionul electronic Albi

 

Creionul electronic Albi ( Cumpara creionul electronic Albi ) din colectia Raspundel Istetel are un difuzor performant ce reda sunete de calitate. Creionul electronic vine echipat cu un card Micro SD cu o capacitate de 8G. Pe dispozitiv se pot incarca si fisiere MP3. Cartea functioneaza pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse, prin urmare creionul electronic Albi este obligatoriu pentru a putea folosi cartile din colectia Raspundel Istetel. Modul de utilizare este foarte usor, copiii se pot juca si invata pe cont propriu intr-o maniera distractiva cu ajutorul lui Raspundel.

 

Creionul electronic vorbitor Albi poate citi carti, poate rezolva un test impreuna cu tine sau poate sa redea cantece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distractie ce nu se termina niciodata – creionul electronic Albi poate citi texte, reda cantece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cantecul pasarilor, sunetele vehiculului etc.) si juca diferite jocuri si chestionare.

 

Ce veti gasi in pachetul care contine creionul electronic Albi

 

 • Creionul electronic Albi
 • Manualul de utilizare pentru creionul electronic Albi
 • 10 autocolante pentru MP3
 • 10 autocolante pentru reglare volum
 • Incarcator
 • Cablu USB

 

Specificatii tehnice

 

Creionul Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta contine un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteza, baterie reincarcabila 365 mA / 3.7V Li-ion si incarcator de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie incorporata LI-ION, care asigura o autonomie de 8 ore bateriei. Pur si simplu conectati creionul la o priza sau intr-un computer folosind cablul de reincarcare.

 

Fisiere pentru descarcat raspundel istetel

 

Daca ai cumparat un creion electronis Albi, vei avea nevoie de fisierele audio specifice fiecarei carti. Acestea trebuie trebuie sa le incarci in creionul electronic.

 

Descarca aici gratuit, fisierul care iti trebuie.

 

Concluzii

 

Raspundel Istetel este singura modalitate care ajuta la dezvoltarea cunostintelor unui copil fara sa-l plictiseasca. Modul interctiv in care functioneaza aceste carti pentru copii inteligente, este unic. Fiecare carte interactiva cu creion optic a fost realizata impreuna cu pediatri si psihologi pentru copii. Si pentru ca cel mic invata din joaca, Raspundel Istetel pune accentul pe metoda copilareasca si interactiva de educare si dezvoltare personala. Daca nu te-ai hotarat inca, acum este momentul sa alegi una din aceste carti interactive copii de la Raspundel Istetel.

Descopera acum
O noua minune a lumii

Si copilul tau poate citi chiar daca nu stie s-o faca!

Descopera acum
Primul pas in lumea animalelor

Ajuta copilul sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul sunetelor. Carte vorbitoare + Promotie

Descopera acum
Creion vorvitor + 8G + MP3

Util pentru toate cartile vorbitoare

Vom fi bucuroși să vă auzim gândurile!

   Pentru ca vocea ta conteaza!

   Register New Account
   Reseteaza parola
   Compara produse
   • Title (0)
   Compara