babyprecious va oferta: jucarii copii - carti copii raspundel istetel - jucarii blackfire - trambulina copii!

Carti pentru copii vorbitoare – raspundel istetel si creionul vorbitor

RASPUNDEL ISTETEL CARTI PENTRU COPII VORBITOARE

Colectie completa de carti pentru copii vorbitoare + Creionul vorbitor albi

"Raspundel istetel este conceptul unei colectii de 5 carti vorbitoare inteligente. Copiii pot descoperi singuri lucruri minunate dintr-o carte, chiar dacă nu știu încă să citească, fără ajutorul părinților"

Din colectia de carti pentru copii fac parte:

 • Atlasul lumii
 • Corpul uman
 • Lumea animalelor
 • Intru in joc, invat pe loc
 • Engleza si joc in acelasi loc

Avantajele unei colectii impresionante de carti vorbitoare

Copiii pot citi si invata singuri prin joaca > Sunete reale din natura, nesintetizate > Proces interactiv de captare a cunostintelor
Dezvolta cunoasterea > Capteaza atentia > Ideale pentru copii si adulti

Cum functioneaza aceste carti pentru copii absolut minunate?

Atlasul lumii

Descoperiti frumusetea planetei noastre

Din top 5 carti pentru copii de la raspundel istetel, Atlasul lumii impreuna cu, creionul vorbitor va poarta pasii pe toate continentele si oceanele lumii. In aceasta carte, copiii pot descoperi toate tarile impreuna cu, capitalele lor. Cartea este impartita pe capitole. La finalul fiecarui capitol, exista teste de verificare a cunostintelor

atlasul lumiiEste modul ideal in care copiii pot invata si memora in joaca. Atlasul lumii este o carte de cultura generala si personala, care promit sa fie suficient de atractiva astfel incat copiii sa nu o mai lase din mana.

Carti pentru copii: Descopera frumusetea planetei noastre in sunete si imagini captivante

 • raspundel plante si animale atlasAtlasul lumii este o carte vorbitoare in limba Romana despre tari, orase, capitale ale tarilor, frumusetea apelor
 • Creionul vorbitor de la raspundel istetel iti vorbeste despre cele mai frumoase si indepartate colturi ale lumii
 • Cartea, impreuna cu, creionul vorbitor  reda peste 900 de sunete stocate in memoria cardului creionului vorbitor
 • Ajuta copilul sa invete in joaca intr-un mod atractiv si distractiv cu ajutorul textelor de verificare integrate in Atlasul lumii. Cartea reprezinta o colectie inteligenta de cultura generala, atat pentru parinti cat si pentru copii. Inteligent, poti largi orizontul de cunoastere al copiilor.

atlas pentru copiiNarat de: Marius Săvescu
Ilustrații:
 Barbora Buchalová
Text: Tereza Kocová

ISBN 978-80-87958-67-4

Cumpara acum

Engleza si joc in acelasi loc

Cartea Engleza si joc in acelasi loc ( realizata de raspundel istetel ) asa cum spune si titlu, reprezinta modalitatea ideala pentru copii de invatare a unei limbi straini, in joaca. Engleza si joc in acelasi loc, ii ajuta pe cei mici sa invete, sa memoreze si sa-si dezvolte vacabularul in limba Engleza intr-un mod surprinzator de placut.

carte raspundel engleza si joc 

Cu ajutorul creionului vorbitor albi, copiii vor asculta pronuntia exacta a cuvintelor si propozitiilor in limba Engleza.

 Engleza si joc in acelasi loc: Carti pentru copii vorbitoare- descriere

Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteți incepator sau intermediar. In mod distractiv, va veți mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati în mod corect cuvintele in limba engleză și propozitțiile simple. Cartea este narata de vorbitori nativi dar include și traducerea în limba romana. Ideala pentru copii dar si adultii care doresc dobandirea si dezvoltarea cunostintelor in limba Engleza.

 • set creion si carte engleza vorbitoareVa puteți testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt impartite în trei categorii de dificultate.
 • Cartea Engleza si joc in acelasi loc contine peste 2.200 de sunete si texte explicative
 • Recomandare: Copii 5+ ani
 • Disponibilitate: Pachet de bază (creion și carte)

engleza carte copii cu creion vorbitorNarat de: Gabriela bobeș, Marius Săvescu
Ilustrații: Martina lásková
Text: Heather McGadie
Cântat: Veronika Bellová, Martina Lásková

ISBN 978-80-87958-66-7

Cumpara acum

Creionul vorbitor se poate cumpara separat si folosi la toate cartile de la Raspundel Istetel

Lumea animalelor: Din colectia de carti pentru copii vorbitoare raspundel istetel

Exploreaza lumea animalelor

Lumea animalelor este o alta capodopera din colectia de carti pentru copii vorbitoare raspundel istetel. Creionul vorbitor va emite sunetele naturale ale animalelor ceea ce este absolut formidabil. Nesintetizate, sunetele vor reproduce natural un reget de leu, behaitul unei mioare sau ciripitul unei pasari.

Carti pentru copii din Lumea plantelor si animalelor: Din cuprinsul cartii

carti pentru copii vorbitoare lumea animalelorCopiii vor face cunoștință cu animale și plante din întreaga lume. Vor afla ce sunete scot animalele,   informații interesante despre regnul animal si vor descoperi frumusetea plantelor. Testele distractive de la finalul fiecărei lecții vor fi un punct important în procesul de învățare.

 • lumea animalelor raspundelCredeți că puteți recunoaște animalul al cărui venin era folosit de indieni pentru a-și unge săgețile?
 • Știți care este cea mai mare rozătoare din lume?
 • Puteți găsi un animal care nu are nevoie sa bea apa deloc, deoarece obtine toata apa de care are nevoie din alimente?
 • Creionul vorbitor albi este inclus in pret
 • Recomandare: copii 4+ ani
 • Disponibilitate: Pachet de bază (creion vorbitor și carte)

set lumea animalelor carti vorbitoareNarat de: Marius Săvescu
Ilustrații: Martina Lásková
Text: Stanislav Němec

ISBN 978-80-87958-64-3

Cumpara acum

Intru in joc, invat pe loc

ÎN COLABORARE CU UN PSIHOLOG PENTRU COPII

Intru in joc, invat pe loc, face parte din colectia de carti pentru copii vorbitoare atent realizate de psihologi. Invatarea prin joaca, este una din cele mai importante strategii pedagogice in formarea si educarea copiilor. Mergand pe principiul Montessori, raspundel istetel, creeaza cartea pentru copii Intru in joc, invat pe loc. Cartea si creionul vorbitor, vor conduce catre un mediu de invatare libera fara a pune nicio presiune asupra copilului.  

Prin joaca si invatare, copiii isi dezvolta abilitati sociale si congnitive, se maturizeaza emotional, dobandesc incredere in forte proprii si descopera mereu lucruri noi.

intru in joc invat pe loc raspundel istetelCarti pentru copii vorbitoare: Descriere

Prin intermediul acestei cărți copiii învață să recunoască numere, litere, culori și forme, și să obțină multe alte informații utile pentru dezvoltarea lor.
Folosind jocuri simple și chestionare, ei dobândesc cunoștințe pe care ulterior și le pot testa singuri. Cartea a fost creată în colaborare cu un psiholog pentru copii. În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.

 • raspundel carte interactiva vorbitoare inteligentaCartea contine peste 2.200 de sunete si texte explicative
 • Creionul vorbitor albi este inclus in pret
 • Recomandare: 5 ani+ ani
 • Disponibilitate: Pachet de bază (creion și carte)

carti cu sunete si imaginiNarat de: Gabriela Bobeș
Ilustrații: Lucie Šárová
Text: Klára Votavová

ISBN 978-80-87958-65-0

Cumpara acum

Raspundel istetel: Cartea vorbitoare Corpul uman

O alta atractie din top 5 carti pentru copii vorbitoare de la raspundel istetel este cartea cu titlu corpul uman. Facand parte din grupa de carti pentru copii vorbitoare, cartea corpul uman impreuna cu, creionul vorbitor, este cel putin la fel de atractiva si interesanta ca si restul cartilor. Este o carte vorbitoare, modul de prezentare fiind unul de exceptie.

carti pentru copii corpul umanCorpul uman: Descrierea detaliata a cartii

 • Personajul principal din aceste carti pentru copii vorbitoare este micul extraterestru Zorg, care călătorește de pe planeta Po și decide să studieze interesantul, misteriosul și amuzantul corp uman. El este foarte curios și nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit.
 • Personajul Zorg și ilustrațiile captivante stimulează copiii să descopere treptat părțile și sistemele corpului uman foarte exact din punct de vedere anatomic.
 • Pe fiecare pagină puteți găsi instrucțiuni ce va vor recomanda și diverse exerciţii fizice. In aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante și teste speciale ce Indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat.
 • Cartea corpul uman contine peste 2.000 de sunete si texte explicative extraordinare. Cu ajutorul creionului vorbitor albi, modul de redare este unul de exceptie.

Narat de: Gabriela Bobeș
Ilustrații: Pavel Pecina
Text: Lucie Ujcová
Poezie: Robin Král

ISBN 978-80-87958-65-0

Cumpara acum

Carti pentru copii vorbitoare de la Raspundel istetel

BRAND AMBASSADOR – CARTI PENTRU COPII – MARKETING SI PR

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute personalitati mondene din Romania.  Anca se implica constant in varii activitati ce vizează parintii, copiii și educatia acestora, fiind la randul ei mamă a 5 copii. Anca este un promotor al acestor carti pentru copii vorbitoare.

Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 1Fie ca vorbim despre articolele postate pe site-ul sau voios.ro, materialele realizate pe canalul de You Tube sau la activitatea constanta pe canalele de social media, Anca Serea este la curent cu toate informatiile si produsele relevate ce duc la o dezvoltare cat mai armonioasa a copiilor.

Acesta fiind și motivul pentru care Anca isi dorește sa participe la promovarea colectiei Raspundel Istețel. Multumim Anca Serea pentru ajutorul tau in promovarea acestor carti pentru copii inteligente si minunate.

Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 2

Profita de reducere si cumpara un pachet promotional! O Carte + Creion Vorbitor
Reducere 10%

Promo!

Discount 10%

Cumpara acum

Promo!

Discount 10%

Cumpara acum

Promo!

Discount 10%

Cumpara acum

 

Creionul Vorbitor Albi: Descriere – Caracteristici – Pe scurt

Creionul vorbitor Albi din colecția Răspundel Istețel, se foloseste impreuna cu una din cele 5 carti pentru copii. Creionul are un difuzor performant ce redă sunete de calitate originale, nesintetizate. Creionul vorbitor vine echipat cu un card Micro SD si o capacitate interna de stocare de 8G.

Carti pentru copii si creionul vorbitor: Caracteristici

 • In creionul vorbitor albi, puteti descarca si reda peste 8.000 de sunete, replici haioase, texte de cultura si alte informatii.
 • Pe creionul vorbitor albi se pot încărca și fișiere MP3. Cartile pentru copii  funcționează pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse in pagini, prin urmare creionul este obligatoriu pentru a putea folosi cărțile pentru copii din colecția Răspundel Istețel.
 • Modul de utilizare este foarte ușor, copiii se pot juca și învăța pe cont propriu într-o manieră distractivă cu ajutorul lui Răspundel istetel. Fișierele audio care însoțesc cărțile se pot descărca gratuit, prin cablu de pe site-ul răspundelistetel.ro sau internet.
 • Fiind un Mp3, cu ajutorul creionului puteti asculta ulterior tot ce ati descarcat pe el. Creionul are butoane de volum, la fel și cărțile au toate iconițe de volum.
 • Cartile cat si creionul se cumpara, codurile se descarca gratuit de pe internet, prin cablu, din calculator direct în creion. Creionul se pastrează în baza lui originala si se incarca la priza sau la USB.

Descriere

carti pentru copii vorbitoare creionul albi mp3Practic, fiecare 2 pagini din carte prezinta o secventa cu multe informații. La inceputul parcugerii cartilor vorbitoare, creionul vorbitor se plaseaza pe butonul de start, aflat pe prima pagina in stanga a fiecarei carți.

Apoi, pe fiecare pagina in partea dreapta, jos, exista un set de iconite. Daca o scanezi cu creionul vorbitor pe cea in forma de carte și plimbi creionul pe pagina, el iti va reda informatii despre obiectele si scenele de pe pagina cu pricina.

Daca scanezi iconita cu nota muzicala, creionul vorbitor iti va reda sunetele emise de  animalele respective, replici ale personajelor sau ce muzica produsa de ele.

Daca scanezi iconitele în forma de zar, poți face unul dintre cele trei teste, care au grade diferite de dificultate. In  cartea pentru copii cu limba Engleza, exista o iconita care permite traducerea textelor în Romana.

Creionul vorbitor: Pe scurt!

 • Este un dispozitiv electronic sub forma de creion
 • Culoare alb
 • Functie Mp3
 • Prevazut cu micro card SD
 • Creionul vorbitor are capacitate de stocare 8G
 • Creionul vorbitor este prevazut cu un cablu pentru conectare la laptop, tableta
 • Reda sunete originale nesintetizate, vorbeste in limba Romana si Engleza
 • Se incarca la priza sau la USB( prin conectare la tableta, laptop sau PC )
 • Creionul vorbitor vine prevazut cu difuzor de calitate
 • Are functie de setare a volumului
 • Se poate cumpara separat ( individual ) fata de carti. Daca ai una din cele 5 carti pentru copii dar nu ai creionul vorbitor, atunci poti cumpara doar creionul. Ulterior, poti descarca codurile respectivei carti in creion.

Partile componente ale creionului Albi

 1. creion albi mp3 raspundel istetel pentru cartiIndicator luminos
 2. Butonul de repetare
 3. Conector USB
 4. Buton pentru pornirea / oprirea MP3 player, oprire redare MP3
 5. Slot pentru card memorie MicroSD
 6. Microfon
 7. Vorbitor
 8. Butonul de resetare
 9. Mufă pentru căști
 10. Reglare volum, înregistrarea următoare, înregistrare anterioară
 11. Senzor optic
 12. Suport

Descarca Aici fisierele pentru gama de carti raspundel de pe websitul original.

Creionul vorbitor albi: Specificatii tehnice

Creionul Vorbitor Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta conține un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteză, baterie reîncărcabilă 365 mA / 3.7V Li-ion și încărcător de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie încorporată LI-ION, care asigură o autonomie de 8 ore bateriei. Pur și simplu conectați creionul la o priză sau într-un computer folosind cablul de reîncărcare.

Cumpara acum
Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 3

Ce spun clientii nostri?

Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 4Buna, eu sunt Andrea.Sunt total fascinata de aceste carti pentru copii vorbitoare  superbe. Am cumparat 8 pentru toata grupa de la after school cu plata in rate de pe babyprecios.
Andrea Ivascu
Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 5

Salut. Saia aici. Da! Cartile sunt foarte frumoase si interesante. Poate putin cam scumpe dar eu am ales un pachet promotional cu creion inclus in pret.

Saia
Carti pentru copii vorbitoare - raspundel istetel si creionul vorbitor 6Nepotica mea a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. Cartea lumea animalelor este fabuloasa. Ii place mult. O recomand cu seriozitate si foarte multa caldura. Merita pretul, este fascinanta!
Monica Stoica

BABYPRECIOUS

babyprecious.ro este un magazin on-line de jucarii, lansat in 2008. Noi, babyprecious.ro, credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Ramane in sarcina fiecarui parinte sa descopere minunatia din copilul sau.

Optimizare SEO - UnicWeb

babyprecios
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Title (0)
Compare

×