babyprecious va oferta: jucarii copii - carti copii raspundel istetel - jucarii blackfire - trambulina copii!

Consola webee – Consola de jocuri educationale

consola webee consola de jocuri educationale

Consola weebe, este o consolă de jocuri educationale pentru copii, ce revine pe piată intr-o nou proiectie de design. Consola webee contine 20 de jocuri educative pentru copii preinstalate in consolă . Pe langă noul design, webee aduce o varietate largă de avantaje si beneficii in interesul unei bune dezvoltari a copilului. Babyprecious, vă propune consola de jocuri webee la pret de import fară adaos comercial si livrare rapidă din stoc.

Haideti sa descoperim impreuna avantajele si beneficiile consolei webee.

Consola webee – Avantaje

• Consola webee dezvoltă: creativitate, gândire matematică, abilități de memorie, concentrare, înțelegere, ascultare, și multe altele

• Consola webee este adaptabilă la progresul fiecarui copil

• webee este o platformă educațională de jocuri care este prietenoasă pentru copii și ușor de utilizat

• webee este bilingv și părinții își pot urmări progresul copiilor

• webee are o varietate mare de jocuri educative adecvate vârstei (vârste 1-5)

• webee este dezvoltat cu ajutorul educatorilor, specialiștilor în dezvoltarea copiilor și a experților pedagogi

Consola de jocuri – Beneficii

 • Creste viteza de reacţie
 • Webee dezvolta adaptabilitatea
 • Dezvolta coordonarea mână- ochi (abilităţi motorice)
 • Creste concentrarea
 • Creste atenţia
 • Dezvolta perseverenţa
 • Ajuta la recunoaşterea culorilor
 • Dezvolta orientarea în spaţiu
 • Creste diferenţierea vizuală
 • dezvolta vocabularul
 • Ajuta rezolvarea problemelor

Consola webee – consola de jocuri metodologica pentru dezvoltarea copilului


4-Culori. O intreagĂ Lume noua

Proiectat pentru degetele curioase

Tastatura durabilă, ergonomică a lui Webee, cu tastele ei primitoare și viu colorate, a fost creată în special pentru degetele curioase. Consola Webee creezâ „jocul copilului” de învățare timpurie atât pentru copii cu vârsta de 1 an cat si pentru cei cu vârsta de 5 ani. Consola webee este un pachet ideal de pornire, educațional, pentru utilizare independentă chiar și de către cei mai tineri copii, jocurile lui Webee le insuflă încrederea în sine și stârnesc curiozitatea,

consola webee

Metodologie educațională

Joc, învățare și dezvoltare

Platforma Webee încurajează copilul să învețe și să progreseze printr-un sistem unic de încercări și erori dezvoltat cu îndrumarea experților în dezvoltarea copiilor. Consola de jocuri este un sistem ce dezvoltă respectul de sine al copilului, întrucât „nu este nimic greșit în a greși”!

jocuri educationale

Urmăriți copilul să se dezvolte și să crească!

Interfață grafică ușor de utilizat

Pentru părinți și educatori: urmați-vă copiii în timp ce înțeleg și dezvoltă noi abilități în ritmul lor unic prin intermediul instrumentului ușor de utilizat consola Webee. Oferind acces la peste 20 de seturi de activități și abilități diferite, consola Webee include: muzică, culori, forme, obiecte, litere, numere, matematică de bază și chiar fizică și înțelegere lectură, Consola de jocuri Webee vă menține la curent cu progresul inițial al copilului, la fiecare pas al acestuia.

consola de jocuri

Securitatea înante de toate

Operează într-un mediu închis

Consola Webee operează într-un mediu închis, sigur, disponibil numai pentru alți utilizatori Webee. Asta înseamnă că puteți începe să utilizați consola Webee fără a fi nevoie să descărcați sau să instalați un soft! Fără pericol de viruși pe computerul. Pur și simplu conectați tastatura Webee și transportați copilul în lumea imaginativă din Webee, unde învățarea este captivantă, prietenoasă și distractivă!

jocuri educationale

Cum se utilizeaza consola de jocuri webee

Consola webee revine cu o noua proiectie de design

Consola Webee înseamna joc – învățarea – dezvoltare – adaptare

Cerința clientului a fost de a re-proiecta consola de jocuri la un produs actualizat și mult imbunatațit

Deși cerința includea modernizarea produsului, a fost necesară păstrarea conturului consolei, astfel încât clienții să-l poată identifica în continuare ca și consola Webee dintr-o privire. De asemenea, a fost necesar ca clik-ul butoanelor să fie mai moale și receptiv pe întreaga suprafață, spre deosebire de tastatura inițială. Butoanele trebuie să fie fiabile în timp, oferind un sunet de înaltă calitate și rezonanța. O cerință suplimentară, la fel de importantă ca mai sus, a fost reducerea semnificativă a costului produsului, de aici și prețul rezonabil.

Au fost identificați doi clienți-țintă: copilul care se joacă și foloseste consola Webee și părintele care efectuează achiziția. În timp ce am conceput produsul, l-am gândit ca un produs simplu și prietenos, de „Hi-tech” al copiilor, egal între celelalte gadgeturi digitale ale părinților, nu doar o altă jucărie din grămada de jucării.

Consola de jocuri a fost proiectată astfel încât accentul să fie pus pe butoanele mari colorate. Era necesar să rămână cu culorile butoanelor versiunii anterioare / generației anterioare. Alegerea culorilor pentru tastatura în sine a fost o provocare. Albul pentru partea de sus a tastaturii a fost ales după procesul de încercare și eroare, s-a constatat că subliniază și intensifică butoanele, fiind inima produsului. Griul a fost ales pentru partea de jos, deoarece este neutru și se potrivește armonios cu celelalte culori ale consolei Webee.

Produsele au trecut prin re-proiectare și re-inginerie pentru a-i îmbunătăți aspectul, performanța și funcționarea, inclusiv ambalajul.

Ce spun Părinți despre consola webee cu jocuri educationale

Copilul meu de 3 ani poate obține suficient din platforma revoluționară de jocuri educaționale Consola Webee World. Prin conectarea tastaturii Webee în 4 culori în Macbook-ul meu, cel mic are acces la zeci de jocuri educaționale pentru copii de pe platforma online prietenoasă pentru copii și părinți Webee!

Tastatura este creată de experți în dezvoltarea copiilor, pentru copiii între 1-5. Tastatura durabilă și elegantă este compatibilă cu orice computere sau laptopuri, Windows sau Mac și nu necesită nicio instalare sau descărcare de software complicată.

Consola Webee World vine cu 20 de jocuri educaționale gratuite pentru copii – dar, alte jocuri suplimentare, nelimitate pot fi achiziționate din magazinul online Webee World la prețuri modice. Și încă o dată, nu sunt necesare alte instalări sau descărcări de soft!

Copiii mei s-au bucurat întotdeauna să apeleze la Macbook-ul meu (adesea atunci când nu il folosesc – și rezultă o mulțime de documente lipsă și fișiere șterse!). Cu ajutorul consolei Webee World, copilul meu pot face acest lucru într-un mediu sigur și adaptat pentru el. Jocurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor de dezvoltare ale copilului. În plus – le scoatem de pe ipad !! (ipad-ul meu apropo)

Consola Webee promovează și postura corectă, ceea ce este un bonus. Celui mic i-a plăcut foarte mult faptul că jocurile sunt la un nivel potrivit pentru el, vocea care îi vorbește este clară, iar grafica este luminoasă și distractivă. Putem modifica și vârsta jocurilor și activităților.

Consola Webee World online este dotată și cu o secțiune pentru părinți, unde ne putem conecta oricând pentru a monitoriza progresul copilului nostru.

Consola de jocuri Webee – Cine este webee – Educatie – Monitorizare

Cine este Webee

WEBEE este prima companie din lume specializata in tehnologii educative pentru bebelusi, care a reusit sa gaseasca o modalitate de a preda copiilor competente cheie de dezvoltare, care sunt esentiale in lumea alerta in care traim astazi. 

consola webee

Consola WEBEE a fost proiectata pentru a fi utilizata de catre copil de unul singur. Am dezvoltat o metodologie de invatare bazata pe 4 culori, care ii invata pe copii mai multe competente esentiale si diverse de dezvoltare, care s-au dovedit a fi extrem de importante pentru experientele viitoare de viata. 

In ultimii trei ani am perfectionat consola de jocuri WEBEE, in scopul de a oferi o experienta speciala copil – parinte, dezvoltand in acelasi timp si un site beta in Israel si Australia, care ne-a furnizat feedback-ul necesar pentru a crea, precum si un scor mediu al gradului de satisfactie de 89%. 

Consola WEBEE cuprinde trei parti: un produs tangibil, un univers educativ bazat pe web si o zona pentru parinti. 

Fiecare parte a WEBEE trebuie analizata separat, pentru a intelege posibilitatile viitoare care vor face din consola WEBEE un factor ce va schimba radical viata parintilor din intreaga lume.

Consola de jocuri educative

Universul educativ bazat pe web. Pentru consola de jocuri, nu este nevoie de instalare, nici de CD-uri sau casete. Trebuie doar sa conectati consola de jocuri si va uitati la copii cum se angreneaza si studiaza intr-un mediu sigur si distractiv, care ii invata prin experiente ce au la baza incercari si greseli.

jocuri educationale

 Continutul educativ WEBEE se concentreaza pe zeci de seturi diferite de competente, special concepute pentru a permite copiilor sa invete si sa progreseze in functie de grupa lor de varsta specifica. 

Platforma virtuala este proiectata sa functioneze la fel ca aplicatia Apple Store.

Atunci cand cumpara consola Webee ,parintii obtin peste 20 de jocuri (in functie de pachetul cumparat) adaptate pentru grupa de varsta si sexul copilului.

Avem deja 100 de jocuri care sunt disponibile pentru a fi achizitionate pe masura ce copilul se dezvolta. 

De la inceput, sistemul ofera parintilor posibilitatea de a cumpara jocuri avansate, care le vor provoca mai mult copilul si il vor ajuta sa deprinda mai multe competente esentiale de dezvoltare. Chiar si mai mult, il vor ajuta sa puna bazele invatarii unor limbi straine noi. 

Consola Webee vine cu un sistem de monitorizare foarte sofisticat

jocuri educationale

Sistem ce analizeaza toate actiunile copilului si identifica separat competentele de dezvoltare folosite de catre copil in timpul utilizarii platformei. 

Zona pentru parinti este o interfata grafica care permite parintilor sa vada ce a facut copilul, care sunt activitatile care il intereseaza pe acesta (muzica, matematica, memorie, activitati artistice, etc), progresul realizat de el in privinta diferitelor abilitati pe care WEBEE le dezvolta, oferindu-le de asemenea posibilitatea parintilor sa achizitioneze jocuri care se concentreaza pe aptitudini specifice, pe care copilul nu le-a dezvoltat complet, sau sa acceseze jocuri mult mai sofisticate de care copilul are nevoie pentru a progresa si mai mult. 

Interactiunea cu parintii se realizeaza prin zona pentru parinti si prin e-mailuri frecvente ce arata progresul copilului si ofera continut suplimentar referitor la progresul copilului si grupa sa de varsta.

Consola webee – Intrebari – raspunsuri – Recenzii

Ce trebuie sa stiu despre consola webee

Consola webee se poate folosi si pe tv sau doar laptop si PC

Webee se foloseste numai pe laptop sau PC.

Este o consola de jocuri wireless

Consola de jocuri nu este wireless. Se conecteaza la laptop sau PC cu un cablu USB inclus in pachet.

Cati copii se pot juca simultan pe consola de jocuri webee?

Daca aveti doi copii, cumparati o singura consola. Simultan se pot juca doi copii.

Pentru ce varsta este recomandata consola webee

Fiind o consola de jocuri educationale, varsta recomandata este de 1 – 5 ani.

Consola vine cu sau fara jocuri incluse

Consola webee vine cu 20 de jocuri educationale pre-instalate.

Cate jocuri se pot achizitiona separat

Webee a pregatit peste 100 de jocuri pentru copii ce pot fi cumparate separat fata de cele 20 deja incluse in consola.

Consola webee este disponibila in limba Romana?

Da! Consola de jocuri de la webee este disponibila si in limba Romana.

Am nevoie de internet pentru folosirea consolei?

Da! Este necesara o conexiune la internet cu ajutorul careia va logati in platforma online disponibila pe webee.

Distractie si educatie intr-o singura consola de jocuri – Iata ce au declarat cei care o folosesc

Copilul meu de 2 ani adoră lovirea și ruperea computerului …niciun tip de computer jucărie nu l-a satisfăcut.

Când am configurat consola Webee pentru el – și l-am pus la tastatura Webee folosind ecranul laptopului, el a fost extrem de fericit …

Când este singur, am configurat un joc pentru el și reușește să joace singur. Nu sunt sigură că știe cu adevărat ce face.

Dar dacă stau cu el în poală și ne jucăm împreună, el este cu adevărat capabil să urmeze jocurile și instrucțiunile doar cu puțin ajutor din partea mea.

Celălalt copil al meu de 4 ani ( este fetită) a vrut să joace si ea doar pentru a putea să ia tastatura de la fratele ei. Dar în realitate este fascinată de consola Webee.

 Ea a zburat prin primele câteva niveluri de jocuri făcute pentru copii mai mici. Acum interactionează cu unele dintre cele mai avansate jocuri de pe consola Webee, de care se bucură cu adevărat.

Încă nu am plătit pentru jocuri suplimentare, dar dacă fiica mea continuă să fie interesată, voi cumpăra mai multe jocuri avansate. 

Cele 2 jocuri care par cele mai interesante sunt Cenușăreasa și „pachetul de jocuri pentru fete”.

Concluzie: Consola webee – consola de jocuri educationale pentru copii de la 1 la 5 ani

DE CE WEBEE

Încurajează copiii să învețe mai mult de 20 de seturi de abilități folosind o metodologie educațională în 4 culori.

Dezvolta gandirea matematica, depanarea, intelegerea ascultarii, abilitatile de memorie etc.

Toate jocurile și activitățile sunt adaptative la dezvoltarea copilului pe măsură ce crește.

Părinții își pot urmări progresul copilului folosind sistemul de monitorizare al părinților Webee.

Include jocuri și activități online adaptate și o bibliotecă de jocuri privată pentru fiecare utilizator.


Comanda acum consola de jocuri si te poti bucura impreuna cu cel mic de de cel mai frumos program educational online pentru copii

Comanda acum consola webee

consola de jocuri

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

BABYPRECIOUS

babyprecious.ro este un magazin on-line de jucarii, lansat in 2008. Noi, babyprecious.ro, credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Ramane in sarcina fiecarui parinte sa descopere minunatia din copilul sau.

Optimizare SEO - UnicWeb

babyprecios
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Title (0)
Compare

×