babyprecious va oferta: jucarii copii - carti copii raspundel istetel - jucarii blackfire - trambulina copii!

Raspundel istetel 6 carti inteligente pentru copii

Deal Score+1
Deal Score+1

Raspundel istetel carti pentru copii inteligente cu sunete, imagini si texte. Cartile care vorbesc pentru copii, vin insotite de creionul magic ce are incorporat un Micro card SD in format mp3. Descopera cea mai inteligenta carte interactiva cu creion optic, pentru copii, ce reproduce sunete naturale. Pe babyprecious acum ai ocazia sa descoperi o noua minune a lumii integrata in carti vorbitoare pentru copii de la raspundel.

raspundel istetel

 Carti pentru copii inteligente Raspundel istetel

Raspundel Istetel reprezinta un concept educational unic si revolutionar integrat in colectia de carti  pentru copii. Spunem ca este un concept unic deoarece, aceste carti vorbitoare pentru copii au fost gandite pentru copilasii care inca nu stiu sa citeasca. Este un concept nou, o carte interactiva cu creion optic, aparut in anul 2018 si este primul pas catre dezvoltarea educationala a copiilor intr-o forma mult mai simpla si mai distractiva.

Nu stiu pentru voi dar pentru mine, aceste carti pentru copii inteligente si vorbitoare reprezinta ceva demn de secolul 21. Modul amuzant si atractiv in care au fost gandite, ajuta atat copilul cat si parintele sa interactioneza in mod inteligent cu natura, cunoasterea, limbile straine sau corpul uman. Acestea sunt doar cateva titluri de carti vorbitoare.

Carti pentru copii inteligente la pachet

Colectia de carti pentru copii inteligente raspundel istetel este acum disponibila atat la pachet impreuna cu, creionul vorbitor, cat si in format simplu fara creionul vorbitor. Indiferent de alegerea facuta, o carte interactiva cu creion optic ramane la fel de interesanta si atractiva.

Aici poti cumpara carti vorbitoare raspundel istetel – pachet carte + creion+reducere

Pachet Intru in joc, invat pe loc

intru in joc invat pe loc

Prin intermediul acestei carti copiii invata sa recunoasca numere, litere, culori si forme, si sa obtina multe alte informatii utile pentru dezvoltarea lor. Folosind jocuri simple si chestionare, ei dobandesc cunostinte pe care ulterior si le pot testa singuri. Cartea a fost creata in colaborare cu un psiholog pentru copii. in aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante si teste speciale ce indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat. Recomandare: 5+ ani. Disponibilitate: Pachet de baza (creion si carte)

Vezi pachetul

 

Pachet Lumea animalelor

raspundel istetel

Copiii vor face cunostinta cu animale si plante din intreaga lume si vor afla ce sunete fac precum si alte informatii interesante despre ele. Testele distractive de la finalul fiecarei lectii vor fi un punct important in procesul de
invatare. Credeti ca puteti recunoaste animalul al carui venin era folosit de indieni pentru a-si unge sagetile? stiti care este cea mai mare rozatoare din lume? Puteti gasi un animalcare nu are nevoie sa bea apa deloc, deoarece obtine toata apa de care are nevoie din alimente? Recomandare: 5+ ani Disponibilitate: Pachet de baza (creion si carte)

Vezi pachetul

Pachet Engleza si joc, in acelasi loc

raspundel istetel engleza carte vorbitoare

Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteti incepator sau intermediar. In mod distractiv, va veti mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati in mod corect cuvintele in limba engleza si propozitiile simple. Cartea este narata de vorbitori nativi dar include si traducerea in limba romana. Va puteti testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt impartite in trei categorii de dificultate. Recomandare: 6+ ani Disponibilitate: Pachet de baza (creion si carte)

Vezi pachetul

Vedem mai jos si colectia de carti pentru copii raspundel istetel in acelasi format dar care, nu contin creionul vorbitor si desigur, sunt la un alt pret.

 • Raspundel istetel carte Atlasul Lumii la 99 leiO poti vedea aici
 • Raspundel istetel carte Intru in joc, invat pe loc la 99 lei – O poti vedea aici
 • Raspundel istetel carte Corpul uman la 99 lei – O poti vedea aici

Cui se adreseaza acesta carte interactiva cu creion optic pentru copii?

Colectia „Raspundel istetel” este destinata atat copiilor de varsta prescolara cat si copiilor mai mari, chiar si adultilor li se va parea interesanta. Depinde doar de preferintele dumneavoastra in materie de carti pentru copii.
Raspundel istetel a dezvoltat o  tehnologie speciala de carti pentru copii inteligente ce pot fi de asemenea utilizate de catre prescolarii care, nu pot inca sa citeasca. in acest fel, pot „citi” ei insisi un basm, pot invata culori, numere, litere sau forme diferite intr-o maniera jucausa. Ei isi vor putea testa toate aceste cunostinte prin intermediul jocurilor educative cuprinse in carti.
• Copiii mai mari si adultii vor fi , fara indoiala, interesati de Atlasul interactiv al lumii, Lumea animalelor, Corpul uman sau de cartea pentru invatarea limbii engleze.

Carti inteligente pentru copii vs conceptul invataturii in Romania

atlasul lumii

Nu trebuie sa ai un copil la scoala ca sa-ti dai seama cat de „daramat” este sistemul de invatamant din tara noastra. Plecand de la acest fapt real, tindem sa credem ca aceste carti inteligente pentru copii reprezinta un pas important in procesul de cunoastere si dezvoltare a micutului nostru. O carte interactiva cu creion optic, este cea mai buna optiune pentru dezvoltarea cunostintelor intr-un mod distractiv.

Este greu sa inveti un copil tarile lumii dupa un manual clasic. Este greu sa inveti un copil care nu stie sa citeasca, Limba Engleza urmand un manual standard. Si exemple tot avem atunci cand vine vorba despre dezvoltarea capacitatii intelectuale a copiilor. Mintea lor ca un burete, absoarbe absolut tot. Este insa foarte important modul /metodologia in care o fac. De aceea raspundel istetel va propune un sistem unic de invatare.

Personal recomand cu multa caldura aceste carti vorbitoare pentru copii. Avem si exemple de utilizare pentru aceste carti, insa haideti sa trecem pas cu pas prin tot acest proces.

De ce recomand aceste carti care vorbesc pentru copii

Le recomand pentru ca:

• Procesul invatarii la copii este inca o tema intens dezbatuta si implicit controversata in Romania
• Ruptura dintre teoretic si practic sta in calea invatarii rapide si a memorarii de durata
• Modul arid si impersonal de predare, practicat in majoritatea cazurilor, creaza nu de putine ori aversiunea copiilor fata de actul invatarii
• Conceptul de evaluare a cunostintelor este de cele mai multe ori generator de anxietate si de respingere in cazul copiilor

intru in joc invat pe loc

Cartile care vorbesc Raspundel Istetel

Cartile care vorbesc reprezinta singura metoda „Copilareasca” de abordare si invatare pentru copii. Reprezinta primul si cel mai important pas de stimulare si ghidare a copilului catre indragirea cartilor. Nu vrem tablete, laptopuri sau telefoane. Ne dorim sa avem copii care indragesc cartile, cititul si trairea emotiilor pozitive pe care o carte are suficienta putere s-o starneasca la un copil.

Cartile care vorbesc pentru copii Raspundel Istetel

• Cartile pentru copii inteligente de la raspundel istetel se refera la experienta realista de interactiune cu fenomenele, ceea ce aduce un plus de usurinta in invatare – sunetele sunt extrase din natura, nu doar prelucrari sintetice
• Abordare 360 – Informatiile oferite nu sunt unidirectionale ci integrate din mai multe domenii, astfel incat copiii sa isi formeze o impresie cat mai exacta si diversificata despre cele invatate
• imbina imaginile si sunetele ceea ce duce la o mai facila si complexa invatare
• Fixarea cunostintelor prin testare distractiva
• Ofera controlul invatarii. Copilul se poate oricand intoarce asupra testelor si isi poate recompleta in orice moment cunostintele

Carti pentru copii – Cartile care vorbesc – Carti inteligente

Cum functioneaza cartile pentru copii inteligente care vorbesc: Lasa cartea sa vorbeasca!

Raspundel Istetel, dezvoltator de carti pentru copii inteligente, propune un sistem unic de invatare care aduce o multime de informatii din domenii diferite, prezentate cat se poate de distractiv. Doar atingeti usor cu creionul o imagine sau un text si veti auzi informatii relevante, sunete sau muzica. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veti putea accesa testele de verificare a cunostintelor, aflate la finalul fiecarui capitol tematic al cartii.

Carti pentru copii – Colectia de carti vorbitoare

Lumea Animalelor

lumea animalelor carti vorbitoare raspundel

1. Exploreaza lumea animalelor !

Copiii vor face cunostinta cu animale si plante din intreaga lume si vor afla ce sunete fac precum si alte informatii interesante despre ele. Testele distractive de la finalul fiecarei lectii vor fi un punct important in procesul de invatare.
• Credeti ca puteti recunoaste animalul al carui venin era folosit de indieni pentru a-si unge sagetile?
• stiti care este cea mai mare rozatoare din lume? Puteti gasi un animal care nu are nevoie sa bea apa deloc, deoarece obtine toata apa de care are nevoie din alimente?
Recomandare: 5+ ani
Disponibilitate: Pachet de baza (creion vorbitor si carte)

Carte interactiva pentru invatarea limbii engleze!

2. Engleza si joc in acelasi loc

Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteti incepator sau intermediar. in mod distractiv, va veti mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati in mod corect cuvintele in limba engleza si propozitiile simple. Cartea este narata de vorbitori nativi dar include si traducerea in limba romana.
Va puteti testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt
impartite in trei categorii de dificultate.
Recomandare: 6+ ani
Disponibilitate: Pachet de baza (creion si carte)

3. Intru in joc, invat pe loc

Prin intermediul acestei carti raspundel istetel ne invata sa recunoasca numere, litere, culori si forme, si sa obtina multe alte informatii utile pentru dezvoltarea lor.
Folosind jocuri simple si chestionare, ei dobandesc cunostinte pe care ulterior si le pot testa singuri. Cartea a fost creata in colaborare cu un psiholog pentru copii. in aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante si teste speciale ce
indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 5+ ani
Disponibilitate: Disponibilitate: Pachet de baza (creion si carte)

4. Atlasul Lumii – Carti pentru copii

Descoperiti frumusetea planetei noastre !

Cu ajutorul acestei carti copiii se pot familiariza cu toate continentele si oceanele lumii, pot afla numele tuturor tarilor, a capitalelor lor si atractiile regiunilor respective. La finalul fiecarei categorii copiii vor putea efectua teste de verificare a cunostintelor dobandite, ajutand astfel la memorarea eficienta si usoara a noilor informatii.
Recomandare: 7+ ani
Disponibilitate: Carte

5. Corpul Uman

corpul uman

Afla despre toate elementele ce alcatuiesc corpul uman cu ajutorul lui raspundel istetel!

Facand parte din grupa de carti pentru copii inteligente, cartea corpul uman, este cel putin la fel de interesanta. Nu este o carte vorbitoare inclusa in pachetul promotional, insa modul de prezentare este unul de exceptie. Cu ajutorul creionului vorbitor, cartea corpul uman este o enciclopedie pentru copiii in dezvoltare.

Personajul principal al cartii este micul extraterestru Zorg, care calatoreste de pe planeta Po si decide sa studieze interesantul, misteriosul si amuzantul corp uman. El este foarte curios si nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit.
Personajul Zorg si ilustratiile captivante stimuleaza copiii sa descopere treptat partile si sistemele corpului uman. Pe fiecare pagina puteti gasi instructiuni ce va vor recomanda si diverse exerciţii fizice.
in aceasta carte puteti gasi poezii, teste amuzante si teste speciale ce indeamna copiii sa verifice informatiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 7+ ani

corpul uman carte vorbitoare raspundel

Creionul Vorbitor din pachetul de carti pentru copii inteligente

In situatia in care ati achizitionat una din cartile mentionate mai sus dar fara creionul electronic, acum aveti ocazia sa achizitionati si un creion vorbitor separat fata de carte.

Creionul electronic Albi ( Vezi creionul electronic vorbitor ) din colectia Raspundel Istetel are un difuzor performant ce reda sunete de calitate. Creionul electronic vine echipat cu un card Micro SD cu o capacitate de 8G. Pe dispozitiv se pot incarca si fisiere MP3. Cartea functioneaza pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse, prin urmare creionul este obligatoriu pentru a putea folosi cartile din colectia Raspundel Istetel. Modul de utilizare este foarte usor, copiii se pot juca si invata pe cont propriu intr-o maniera distractiva cu ajutorul lui Raspundel. Fisierele audio care insotesc cartile se pot descarca gratuit de pe site-ul raspundelistetel.ro

creionul vorbitor albi

Brand Ambassador – Carti pentru copii inteligente – Marketing si PR

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute personalitati mondene din Romania.  Anca se implica constant in varii activitati ce vizeaza parintii, copiii si educatia acestora, fiind la randul ei mama a 5 copii.
Fie ca ne vorbim despre articolele postate pe site-ul sau voios.ro, la materialele realizate pe canalul de You Tube 5 copii sau la activitatea constanta pe canalele de social media, Anca Serea este la curent cu toate informatiile si produsele relevate ce duc la o dezvoltare cat mai armonioasa a copiilor. Acesta fiind si motivul pentru care Anca isi doreste sa participe la promovarea colectiei Raspundel Istetel. Multumim Anca pentru ajutorul tau in promovarea acestor carti pentru copii inteligente de la raspundel istetel.

Informeaza-te Gratuit

Reusim Impreuna!

Multumesc pentru abonare!

Ceva a fost gresit

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   babyprecios
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Title (0)
   Compare

   ×