babyprecious va oferta: jucarii copii - carti copii raspundel istetel - jucarii blackfire - trambulina copii!

Cum platesc

Detalii Plata

Cumparand de pe site-ul babypreciuos.ro, puteti alege urmatoarele modalitati de plata:1. Ramburs (cash la curier):Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. Taxa pentru aceasta modalitate de plata este inclusa in taxa de transport afisata pe site in momentul alegerii modalitatii de livrare “cu plata ramburs”.2. Plata online prin card bancar

3.1. Cum cumpar produse de pe site-ul babypreciuos.ro cu plata prin card bancar?

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Societatea noastra utilizeaza serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro  – cel mai mare provider/procesator din Romania pentru plati electronice cu cardul bancar – un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line ce va asigura sesiuni de plata securizate.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Continua cu finalizarea” apoi continuati pasii catre finalizarea comenzii pana ajungeti la selectarea modalitatii de plata. Dupa selectarea modalitatii de plata “Online cu card bancar prin euplatesc.ro ” va va aparea modulul de introducere a datelor personale .

b. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL . Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica “Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici catre Sc Amira Management Global SRL, nici catre euplatesc.ro .

Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, SC Amira Management, nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Finalizeaza Comanda”.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Euplatesc.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Pentru plata cu cardul in rate lunare fara dobanda, la afisarea panoului de plata online, pe partea dreapta, aveti posibilitatea sa alegeti Numarul De Rate Lunare De La 1 Pana La 6 rate. Numarul de rate ales Nu influenteaza pretul produsului, acesta ramane Neschimbat.

Plata in rate lunare fara dobanda
Un mare avantaj pentru clientii nostri, il reprezinta faptul ca poti plati in rate lunare fara dobanda, orice produs indiferent de suma acestuia.

Poti plati produsele cumparate de pe acest magazin, cu cardul de credit.

Noi platim dobanda pentru tine.

Numarul de rate lunare poate fi de la 1 la 6 rate  fara dobanda.

Lucram cu 5 institutii Bancare din Romania si poti folosi un card de credit de la una din urmatoarele Banci  dupa cum urmeaza:

  1. Star Banca Transilvania
  2. BCR
  3. BRD finance
  4. Alpha Bank
  5. Piraeus Bank

Daca ceva iti este neclar, ne poti contacta folosind aceasta aceasta de email: [email protected]

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

3.2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Euplatesc.ro. Riscurile asociate unei plati on-line sunt practic zero, deoarece :

–  SC Amira Management Global SRL si Euplatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice, datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii neavand cum sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite.

– nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Euplatesc.ro, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz, potrivit sistemului “3-D Secure” aplicat de catre Euplatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Va multumim in numele echipei babypreciuos.ro!

babyprecios
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Title (0)
Compare

×