babyprecious va oferta: jucarii copii - carti copii raspundel istetel - jucarii blackfire - trambulina copii!

Retur produse

Retur produse:  Babyprecious
(pentru persoanele fizice)

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru returnari:

Daca nu esti multumit de un produs achizitionat de pe babyprecious.ro , il poti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii folosind initial adresa de email [email protected] cu instiintare.

Unele produse au o politica de retur specifica.Va asiguram ca beneficiati de toate drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta.

Produse care nu se pot returna cf O.U.G. 34/2014
art 3
a) avand ca obiect serviciile de sănătate furnizate pacientilor de către cadrele medicale pentru
evaluarea, mentinerea sau refacerea stării lor de sănătate, inclusiv prescrierea, eliberarea şi
furnizarea de medicamente şi dispozitive medicale, indiferent dacă acestea sunt sau nu furnizate in
cadrul unor unităti medicale;
art 16
b) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau
personalizate in mod clar;
c) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sănătătii sau din
motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

Conditii generale pentru returul produselor vandute de babyprecious.ro:

Returul produselor se poate face doar pentru persoanele fizice. Pentru produsele cumparate pe persoana juridica, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected]

Contravaloarea produselor returnate se face prin transfer bancar, in contul specificat de cumparator. Precizati pe [email protected] sau prin formularul de contact datele pentru retur ( cont Iban, Nume complet )

Cele 14 zile in care poti returna un produs se refera la intervalul incepand cu ziua in care produsul ajunge la tine, pana in momentul in care produsul ajunge in depozitul de unde a fost expediat. Astfel , daca vrei sa returnezi un produs trebuie sa iei in calcul si timpul de livrare.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierile legate de transport in momentul returnarii, sau de zilele nelocratoare, astfel va recomandam un curier rapid si urmarirea stadiului de livrare.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
Nu se accepta returul pentru produsele care prezinta urme de uzura sau folosire, incomplete, lovite, sparte, chair si din vina transportatorului care a returnat coletele.

Returul se face in ambalajul original, asa cum a fost trimis.

In unele situatii, in functie de uzura adusa de client produsului returnat, componentele uzate pot fi imposibil de returnat astfel incat acestea vor fie scazute din valoarea produsului, urmand sa fie returnata doar diferenta. Aceste cazuri se vor prezenta cumparatorului inainte de aprobarea returului, sau ulterior daca nu a fost comunicata intentia de retur.

Metode de returnare a unui produs cumparat de pe babyprecious.ro

Returnare prin formularul de contact online: (va recomandam aceasta varianta)

Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de accesoriile cu care a fost livrate. In cazul consumabilelor, returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.

Conform O.U.G. 34/2014 nu se accepta returul produselor medicale sau de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.

Produsele trebuie returnate exact din adresa de la care au plecat. (aceasta se regaseste pe documentul de transport al fiecarui colet in parte)

Retur pentru costume si produse de carnaval (fashion)

Poti returna orice produs fashion in 14 de zile calendaristice din momentul in care ai intrat in posesia lui. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost trimis, nepurtat, fara pete, rupturi etc.

Important de stiut:

Costul transportului pentru retur este suportat de client.
Daca alegi sa trimiti cu acelasi curier cu care a fost trimis coletul, costul transportului trebuie achitat la expediere. In cazul in care nu se indeplinesc aceste conditii coletul poate fi refuzat.

Pentru returnarea banilor produsul trebuie verificat de un expert sau partener babyprecious.ro

Nu pune ramburs pe coletul retur, el trebuie verificat si aprobat pentru retur.

Este posibil ca o comanda sa fie expediata din doua depozite. In acest caz, fiecare produs trebuie sa ajunga in depozitul de unde a plecat.

babyprecious.ro lucreaza cu mai multi parteneri, avand un cost unic de livrare dar expediind din peste 30 de depozite si adrese. De aceea, fiecare produs trebuie sa ajunga exact acolo de unde este expediat.

Banii se returneaza in contul specificat de tine sau direct pe card (daca ai platit online) in maximum 14 zile calendaristice dupa receptionarea si stornarea produselor returnate si evident dupa trimiterea datelor pentru transferul bancar.

In cazul in care nu avem contul in care sa efectuam transferul banilor pentru produsul returnat, cele 14 zile pentru returur banilor vor incepe sa curga de la data primirii acestuia.

Produsele care se incadreaza la comanda speciala nu pot fi returnate. Din aceasta categorie face parte mobilierul.
In cazul in care consideri ca produsele livrate nu sunt conforme sau nu corespund asteptarilor tale, te rugam sa ne informezi pe [email protected]
Pentru orice sesizari neprecizate sau suplimentare te rugam sa ne contactezi pe [email protected] sau in formularul de contact on-line.

babyprecious.ro are o experienta de peste 15 ani in comercializarea de jucarii, facand o selectie riguroasa a produselor. Astfel, ne bazam pe calitatea jucariilor comercializate.

Va recomandam totusi sa verificati in timp util integritatea produselor si faptul ca sunt conforme cu asteptarile dumneavoastra.

Reclamatiile ulterioare celor 14 zile calendaristice de la primirea unui produs nu pot face subiectul unui temei legal.

Totodata, reclamatiile privind integritatea produselor se pot face la mazim 2 zile lucratoare  pe [email protected]  sau prin formularul de contact.

Va multumim pentru intelegere.

babyprecios
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Title (0)
Compare

×